Προβολή όλων των 3 αποτελεσμάτων

Optronics – Υποβρύχιο Φώς Ψαρέματος 300.000 κεριά USA

21,70 
Η λάμπα ψαρέματος, αμερικάνικης προέλευσης είναι βυθιζόμενη και αποτελείται από 300.000 κεριά, τα οποία εκπέμπουν φως λευκό που προσελκύει τα ψάρια που τρέφονται τη νύχτα. Ερχεται με καλώδιο 4.5 μέτρα για παροχή απο την μπαταρία! Προσοχή: Πρώτα βυθίζουμε τη λάμπα μέσα στη θάλασσα και ύστερα τη συνδέουμε στο ρεύμα!

Optronics – Φώς Ψαρέματος Floating 26.000 κεριά USA

19,50 
Η λάμπα ψαρέματος, αμερικάνικης προέλευσης έχει αδιάβροχο περίβλημα από φενιζόλ και λαβή που επιτρέπει τη χρήση του και ως προβολέα. Έχει 26.000 κεριά, ενώ είναι εφοδιασμένος με καλώδιο μήκους 2.4m και κλιπς για την μπαταρία. Είναι κατάλληλη για ψάρεμα τη νύχτα καθώς έλκει τα ψάρια που τρέφονται βράδυ!

Optronics – Φώς Ψαρέματος Floating Green-UV LED USA

57,30 
Η λάμπα ψαρέματος, αμερικάνικης προέλευσης έχει αποσπώμενο αδιάβροχο περίβλημα από φελιζόλ που της επιτρέπει να επιπλέει στο νερό προσελκύοντας ψάρια που τρέφονται την νύχτα. Το φως του είναι αποτέλεσμα συνδυασμού πράσινο και UV led. Δέσμη από 7 πράσινα led διεισδύουν στο νερό, προσομοιάζοντας την πανσέληνο, ενω ένα δαχτυλίδι από 16 UV led παρέχει συνεχόμενο φωτισμό 360º. είναι εφοδιασμένος με καλώδιο μήκους 2,4μ. και κλιπς για την μπαταρία. Η κατανάλωση της είναι ελάχιστη αφού είναι μικρότερη του 0,5Α ανά ώρα, ενώ ο σχεδιασμός της, συμπαγής και ελαφρής επιτρέπει την εύκολη αποθήκευση της! Τα led της εξασφαλίζουν εκατοντάδες ώρες χρήσης χωρίς να υπάρχει περίπτωση υπερθέμανσης. Η τροφοδοσία της γίνεται είτε μέσω αναπτήρα (με ασφάλεια για μεγαλύτερη προστασία και άνεση), είτε μέσω της μπαταρίας.