Βλέπετε 1–12 από 153 αποτελέσματα

Apnea – Εγχειρίδιο Ελεύθερης Κατάδυσης

29,90 
Το «Εγχειρίδιο Ελεύθερης Κατάδυσης» είναι ένα ολοκληρωμένο, επιστημονικά τεκμηριωμένο και πλήρως εικονογραφημένο βιβλίο 400 σελίδων που περιέχει ολόκληρη την θεωρία και την πρακτική της ελεύθερης κατάδυσης και των αγωνισμάτων της άπνοιας. Το «Εγχειρίδιο Ελεύθερης Κατάδυσης» που εκδίδεται από την Apnea, είναι η απόδοση στην Ελληνική Γλώσσα του περίφημου βιβλίου των « Manual of Free Diving», των Umberto Pelizzari & Stefano Tovaglieri. Η απόδοση στην Ελληνική γλώσσα και η επιστημονική επιμέλεια έγινε από τους Δρ. Γιώργο Σακκά, απόφοιτο ΤΕΦΑΑ, Διδάκτορα Φυσιολογίας της Άσκησης του Manchester Metropolitan University του Ηνωμένου Βασιλείου και εκπαιδευτή ελεύθερης κατάδυση της International Apnea Academy και τους Νικόλαο Κουκούλα, και Απόστολο Μπέλλο εκπαιδευτές εκπαιδευτών: ελεύθερης κατάδυσης FDI, ΕΟΥΔΑ, CMAS, εκπαιδευτές 3* αυτόνομης κατάδυσης ΕΟΥΔΑ, CMAS & Instructor trainers DAN. Το «Εγχειρίδιο Ελεύθερης Κατάδυσης» είναι ένα βιβλίο που δεν πρέπει να λείπει από καμία βιβλιοθήκη ελεύθερου δύτη ή υποβρύχιου κυνηγού που αναζητά τρόπους να βελτιώσει τις τεχνικές της αναπνοής, της χαλάρωσης, να βελτιώσει τις επιδόσεις και το κολυμβητικό του στιλ στην επιφάνεια και κάτω από το νερό και να κατανοήσει την θεωρία πίσω από κάθε αλλαγή που συμβαίνει στο σώμα κατά την κατάδυση. Παράλληλα, είναι ένα σημαντικό εργαλείο για τον εκπαιδευτή ελεύθερης κατάδυσης γιατί περιέχει ασκήσεις για βελτίωση της άπνοιας και της εξίσωσης, ασκήσεις και βήμα προς βήμα καθοδήγηση για μια αποδοτική χαλάρωση και αυτοσυγκέντρωση, εικόνες για την εκμάθηση της σωστής πεδιλιάς και ένα ξεχωριστό κεφάλαιο με προπονητικά προγράμματα για την πισίνα και τη θάλασσα και όλα αυτά με έναν μοναδικό τρόπο με εικόνες και παραδείγματα. Το «Εγχειρίδιο Ελεύθερης Κατάδυσης» είναι πραγματικά, ένας μοναδικός και πλήρης οδηγός από τη θεωρία έως την πράξη, που θα συντροφεύσει τον αναγνώστη σε ένα μοναδικό ταξίδι στην γνώση της ελεύθερης κατάδυσης και της άπνοιας.

Atorch – Battery Li-ion 4.2 Volt – 2200mAh

19,70 
Atorch - Μπαταρία Li-ion 4,2V - 2200mAh. Ταιριάζει στo μοντέλo επαναφορτιζόμενου φακού TC01 της Atorch (300Lumen), XDIVE, κ.α.

Aυτόνομη Κατάδυση – Nτίνος Συμεωνίδης

22,70 
Το βιβλίο των 338 σελίδων που κρατάτε στα χέρια σας αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη παρουσίαση των καταδύσεων και απευθύνεται τόσο στους ερασιτέχνες όσο και στους επαγγελματίες και στους εκπαιδευτές.
  • Η πρώτη ενότητα αναφέρεται στην ύλη του 1ου και 2ου αστεριού. Ιστορικά στοιχεία, Φυσική, Ιατρική, Υλικό, Υποβρύχιο περιβάλλον & Επικίνδυνα περιστατικά.
  • Η δεύτερη ενότητα απευθύνεται στους υποψήφιους του 3ου αστεριού. Αναπτύσσονται προχωρημένα θέματα για Ιατρική και Φυσική των καταδύσεων, Υλικού και καταδύσεων ειδικότητας όπως: Κατάδυσεις σε υψόμετρο, σπήλαια, ναυάγια, νυχτερινή και πολλές άλλες.
  • Η τρίτη ενότητα παρουσιάζει τις σωστές μεθόδους και τεχνικές διδασκαλίας, αποτελώντας έναν επαγγελματικό οδηγό για αποκλειστική χρήση των εκπαιδευτών.
Το έργο αυτό τελειώνει με μια σύντομη ανάλυση των ελεύθερων καταδύσεων και με ένα τρίγλωσσο λεξικό καταδυτικής ορολογίας για την σαφέστερη κατανόηση των ξενόγλωσσων εκδόσεων ή την συνεννόηση με ξένους αυτοδύτες. Ο Ντίνος Συμεωνίδης γεννήθηκε το 1964 στην Κωσταντινούπολη. Σπούδασε νομική στο πανεπιστήμιο Αθηνών και συγχρόνως έγινε εκπαιδευτής αυτοδυτών. Δίδαξε στην Ελληνική Ομοσπονδία υποβρυχίου δραστηριότητας και σε ιδιωτικές σχολές κατάδυσης. Εγκαταστάθηκε για 2 χρόνια στην Γουαδελούπη για την ίδρυση ενός πρότυπου κέντρου καταδύσεων. Έχει εκδόσει δύο βιβλία με θέμα την πανίδα και χλωρίδα των βυθών της Καραϊβικής και πρόσφατα, στην Γαλλία, έναν πλήρη οδηγό των βυθών της Μεσογείου. Εργάζεται ως υποβρύχιος φωτογράφος για διεθνές πρακτορείο τύπου. Ειδικευμένος στους υποβρύχιους κατοίκους και τα προβλήματα της Μεσογείου αρθρογραφεί σε ξένα και Ελληνικά περιοδικά.

Devoto – Βέργες 6,5χιλ με Σπείρωμα

28,00 40,20 
Βέργες με Εγκοπές 6,5 χιλ και σπείρωμα 7 x 100 απο ατσάλι Sandvic 52/56 HRC Rockwell  με θερμική κατεργασία.

Devoto – Βέργες Sharkfins 6,5χιλ με Σπείρωμα

33,60 42,20 
Βέργες 6,5 χιλ με σπείρωμα και καρχαριάκια απο ατσάλι Sandvic 52/56 HRC Rockwell  θερμικής κατεργασίας

Devoto – Βέργες Sharkfins 7χιλ με Σπείρωμα

37,50 48,60 
Βέργες 7 χιλ με σπείρωμα και καρχαριάκια απο ατσάλι Sandvic 52/56 HRC Rockwell  θερμικής κατεργασίας

Devoto – Βέργες Sharkfins 8,5χιλ Μονόφτερες

73,50 86,40 
Βέργες 7χιλ με καρχαριάκια απο ατσάλι Sandvic 52/56 HRC Rockwell  με θερμική κατεργασία. Σε Μονόφτερες με 4 καρχαριάκια χαμηλού προφίλ.
  • Το τελευταίο (η μεγαλύτερη σκάλα όπλισης ) είναι 5cm απο την άκρη της βέργας και το αμέσως επόμενο στα 8,5cm.
  • Διαθέτει και ένα βοηθητικό καρχαριάκι για όπλα Roller (36,5cm απο την ουρά της βέργας)
  • Σε μήκη 130 με 170cm