Προβολή όλων των 7 αποτελεσμάτων

Blue Green – ‘Αγκιστρα Προέντασης για Invert /​Roller

9,00 25,00 
'Αγκιστρα συγκράτησης σε 5 διαφορετικούς τύπους, απο ανοξείδωτο ατσάλι 316L 2mm για Roller και Inverted polyspast Ψαροτούφεκα
  • Διαστάσεις V1: 22.5mm x 45m
  • Διαστάσεις V2: 35mm x 26m
  • Διαστάσεις V Long: 60mm x 25mm
  • Πολύ χρήσιμο για κάθε είδους κατασκευή. 
  • Περιλαμβάνονται και οι βίδες.
  • Η τιμή αφορά τεμάχιο

Blue Green – Ανταλλακτικά Holders για Τροχαλίες Nano

11,30 
Blue Green - Ανταλλακτικά Holders για Τροχαλίες Nano Το κίτ περιλαμβάνει 6 πλαστικά Holder & 6 βιδάκια

Blue Green – Ανταλλακτικά Pulleys για Τροχαλίες Nano

11,30 
Blue Green - Ανταλλακτικά Pulleys για Τροχαλίες Nano Το κίτ περιλαμβάνει 2 ράουλα pulleys & 2 βιδάκια

Blue Green – Διπλή Τροχαλία Για Invert & Polispast Nano V6

35,00 
Τα νέα Nano Ράουλα V6 (για 6 λάστιχα) εχουν σχεδιαστεί για να οργανώνουν και να φέρουν το φορτίο από τα λάστιχα στα Inverted –Polyspast Ψαροτούφεκα με μεγαλύτερη άνεση. Αυτό το σύστημα τροχαλίας είναι βελτιστοποιημένο στο σύνολό του να εξασφαλίσει την μέγιστη απόδοση και αξιοπιστία. Η σχεδίαση και τα υλικά Nano Ράουλων επιλέχθηκαν για την υψηλότερη απόδοση στο θαλασσινό νερό και στην πιο σκληρή χρήση. Κατασκευασμένα απο ανοξείδωτο ατσάλι 316L & Θερμοπλαστικό υψηλής ολίσθησης. Η τιμή ειναι για τεμάχιο.

Blue Green – Ζεύγος Τροχαλίες Για Invert & Polispast Nano V1

25,00 
Τα νέα Nano Ράουλα εχουν σχεδιαστεί για να οργανώνουν και να φέρουν το φορτίο από τα λάστιχα στα Inverted –Polyspast Ψαροτούφεκα με μεγαλύτερη άνεση. Αυτό το σύστημα τροχαλίας είναι βελτιστοποιημένο στο σύνολό του να εξασφαλίσει την μέγιστη απόδοση και αξιοπιστία. Η σχεδίαση και τα υλικά Nano Ράουλων επιλέχθηκαν για την υψηλότερη απόδοση στο θαλασσινό νερό και στην πιο σκληρή χρήση. Κατασκευασμένα απο ανοξείδωτο ατσάλι 316L– Θερμοπλαστικό υψηλής ολίσθησης. Η τιμή ειναι για ζεύγος.  

Blue Green – Ζεύγος Τροχαλίες Για Invert & Polispast Nano V3

35,00 
Τα νέα Nano Ράουλα V3 (για 3 λάστιχα) εχουν σχεδιαστεί για να οργανώνουν και να φέρουν το φορτίο από τα λάστιχα στα Inverted –Polyspast Ψαροτούφεκα με μεγαλύτερη άνεση. Αυτό το σύστημα τροχαλίας είναι βελτιστοποιημένο στο σύνολό του να εξασφαλίσει την μέγιστη απόδοση και αξιοπιστία. Η σχεδίαση και τα υλικά Nano Ράουλων επιλέχθηκαν για την υψηλότερη απόδοση στο θαλασσινό νερό και στην πιο σκληρή χρήση. Κατασκευασμένα απο ανοξείδωτο ατσάλι 316L & Θερμοπλαστικό υψηλής ολίσθησης. Η τιμή ειναι για ζεύγος.

Blue Green – Ζεύγος Τροχαλίες Για Invert & Polispast Nano V4

38,00 
Τα νέα Nano Ράουλα V4 (για 4 λάστιχα) εχουν σχεδιαστεί για να οργανώνουν και να φέρουν το φορτίο από τα λάστιχα στα Inverted –Polyspast Ψαροτούφεκα με μεγαλύτερη άνεση. Αυτό το σύστημα τροχαλίας είναι βελτιστοποιημένο στο σύνολό του να εξασφαλίσει την μέγιστη απόδοση και αξιοπιστία. Η σχεδίαση και τα υλικά Nano Ράουλων επιλέχθηκαν για την υψηλότερη απόδοση στο θαλασσινό νερό και στην πιο σκληρή χρήση. Κατασκευασμένα απο ανοξείδωτο ατσάλι 316L– Θερμοπλαστικό υψηλής ολίσθησης. Η τιμή ειναι για ζεύγος.