Βλέπετε 1–12 από 66 αποτελέσματα

Meandros – Grip Λαβής Αμφιδέξιο

12,60 
 • Αμφιδέξιο, ανατομικό, αντιολισθιτικό grip  από αντιαλλεργικό ελαστομερές υλικό, προσφέρωντας  φιλικό, άνετο και βολικότατο  αγκάλιασμα που παραλαμβάνει άμεσα τις εντολές   από το χέρι χωρίς την  παραμικρή ενόχληση στην παλάμη του χρήστη.
 • Η γωνία κλίσης  και η κωνική γεωμετρία του grip επιτρέπει  το βολικό αγκάλιασμα από παλάμη μεγέθους  S – XXL  που εκλαμβάνεται από τον χρήστη  ως προέκταση του πήχη  του.
 • Σε  5  χρωμματικές αποχρώσεις που ταιριάζουν και  προσαρμόζονται  σε  ολες  τις  εκδόσεις της  λαβής  leader.

Meandros – Grip Λαβής Ανατομικό Δεξί

14,20 
 • Δεξιό, ανατομικό, αντιολισθιτικό grip  από αντιαλλεργικό ελαστομερές υλικό, προσφέρωντας  φιλικό, άνετο και βολικότατο  αγκάλιασμα που παραλαμβάνει άμεσα τις εντολές   από το χέρι χωρίς την  παραμικρή ενόχληση στην παλάμη του χρήστη.
 • Η γωνία κλίσης  και η κωνική γεωμετρία του grip επιτρέπει  το βολικό αγκάλιασμα από παλάμη μεγέθους  S – XXL  που εκλαμβάνεται από τον χρήστη  ως προέκταση του πήχη  του.
 • Σε  5  χρωμματικές αποχρώσεις που ταιριάζουν και  προσαρμόζονται  σε  ολες  τις  εκδόσεις της  λαβής  leader.

Meandros – Mηχανισμός C (με καλίμπρα τοποθέτησης)

75,00 
Νέος εργονομικός μηχανισμός ανάποδης σχεδίασης με μεγάλη σχέση μοχλών - υπομόχλιον για ανεπηρέαστη ευαισθησία ακόμα και σε εξαιρετικά μεγάλα φορτία (πολυλαστιχοβόλων). Στιβαρή μελετημένη κατασκευή με χαμηλό προφίλ εργασίας και ιδιαίτερα αυξημένη αντοχή . Άριστη ευχρηστία και λειτουργικότητα . Πλευρική αυτόματη μηχανική σχοινοπιάστρα με υποβοήθηση ελατηρίου και αρμοκάληπτρο παράθυρο. Συνεργάζεται με βέργες ευρωπαϊκού τυπου 6-10 mm. Δυνατότητα κλιπαρισμένης πετονιάς στην ουρά της βέργας (6-8)mm. Περιλαμβάνονται πίροι και βίδες συγκράτησης - τοποθέτησης καθώς επίσης καλίμπρα τοποθέτησης (μιας χρήσης) για την εύκολη – γρήγορη - ακριβής και ασφαλής τοποθέτηση μέσα στο σώμα του όπλου , αποφεύγοντας έτσι τα περιθώρια λάθους και αστοχίας. Ιδανική πρόταση εφαρμογής για ξύλινες και carbon ιδιοκατασκευές. 91mm μηκος μηχανισμού. Υψος (προφίλ) μηχανισμού 20mm. Ολικό ύψος μαζί με την σκανδάλη 60mm. Η σχoινοπιάστρα απο τον άξονα μέχρι το τέλος του γάντζου ειναι 20mm

Meandros – Mηχανισμός Σκανδάλης τύπου Beauchat

71,00 
Mηχανισμός τύπου Beauchat για όπλα Marlin με πλαϊνή σχοινοπιάστρα Η τοποθέτηση του είναι αρκετά απλή που μπορεί να γίνει πολύ εύκολα από τον κάθε χρήστη μέσα σε 2 λεπτά .Εμπεριέχει το καλύτερο σύστημα λειτουργίας ανεστραμμένου μηχανισμού σκανδάλης με ωστήρια, επίσης με τακούνι για εύκολη και γρήγορη όπλιση. Καταλύει όλα τα χρηστικά και τεχνικά προβλήματα σε σχέση με τον μηχανισμό. Τοποθετείται εύκολα χωρίς μετατροπή χρησιμοποιώντας τον πύρο της λαβής στα ίδιο σημείο καθώς επίσης και την εργοστασιακή οπή για την σχοινοπιάστρα . Αυτοκεντράρει και κουμπώνει περίπου 6.5 cm πιο πίσω την βέργα σε σχέση με τον κλασικό μπροστινό μηχανισμό και μπορεί να δεχτεί βέργες με έξτρα εγκοπή. Έχει άριστη σκοπευτική εικόνα, μελέτη και σχεδίαση για ανεπηρέαστη ευαισθησία με μικρή διαδρομή, βέλτιστη γωνία κλίσης,απόστασης και περιστροφής της σκανδάλης . Όπως και με άλλους μηχανισμούς της εταιρείας , η σχοινοπιάστρα λειτουργεί με ωστήρια ανεξάρτητα από την σκανδάλη και την βέργα αποτρέποντας το φαινόμενο σκληρής σκανδάλης καθώς επίσης και την παραμόρφωση της βέργας και αλλοίωση της βολής.

Meandros – Mηχανισμός Σκανδάλης τύπου Cressi (2 μοντέλα)

88,00 
Mηχανισμός τύπου Cressi για λαβές Comanche & Apache με πλαϊνή Σχοινοπιάστρα -CR- Η τοποθέτηση του είναι αρκετά απλή που μπορεί να γίνει πολύ εύκολα από τον κάθε χρήστη μέσα σε 2 λεπτά .Εμπεριέχει το καλύτερο σύστημα λειτουργίας ανεστραμμένου μηχανισμού σκανδάλης με ωστήρια, επίσης με τακούνι για εύκολη και γρήγορη όπλιση. Καταλύει όλα τα χρηστικά και τεχνικά προβλήματα σε σχέση με τον μηχανισμό. Τοποθετείται εύκολα χωρίς μετατροπή χρησιμοποιώντας τον πύρο της λαβής στα ίδιο σημείο καθώς επίσης και την εργοστασιακή οπή για την σχοινοπιάστρα . Αυτοκεντράρει και κουμπώνει περίπου 6.5 cm πιο πίσω την βέργα σε σχέση με τον κλασικό μπροστινό μηχανισμό και μπορεί να δεχτεί βέργες με έξτρα εγκοπή. Έχει άριστη σκοπευτική εικόνα, μελέτη και σχεδίαση για ανεπηρέαστη ευαισθησία με μικρή διαδρομή, βέλτιστη γωνία κλίσης,απόστασης και περιστροφής της σκανδάλης . Όπως και με άλλους μηχανισμούς της εταιρείας , η σχοινοπιάστρα λειτουργεί με ωστήρια ανεξάρτητα από την σκανδάλη και την βέργα αποτρέποντας το φαινόμενο σκληρής σκανδάλης καθώς επίσης και την παραμόρφωση της βέργας και αλλοίωση της βολής.

Meandros – Mηχανισμός Σκανδάλης τύπου Pathos (4 μοντέλα)

49,20 62,70 
Mηχανισμός τύπου Pathos για λαβές Dangelo1 σε 4 τύπους:
 1. Σχοινοπιάστρα πάνω -P-
 2. Σχοινοπιάστρα πάνω και τακούνι όπλισης -PL-
 3. Πλαϊνή σχοινοπιάστρα -PD-
 4. Πλαϊνή σχοινοπιάστρα και τακούνι όπλισης -LPD-
Ο Ανεστραμμένος inox μηχανισμός σκανδάλης συμβατός με ελάχιστη μετατροπή σε θερμοπλαστική λαβή τύπου PATHOS . Φέρει οριζόντια πλευρική μηχανική αμφιδέξια σχοινοπιάστρα ή πλαϊνή, έχει άριστη σκοπευτική εικόνα, άψογη λειτουργία, ανεπηρέαστη ευαισθησία με μικρή διαδρομή της σκανδάλης. Aντοχή και χρήση σε μεγάλα φόρτια. Kατάλληλη γωνία κλίσης και περιστροφής της σκανδάλης που βοήθα στην δεικτική σκόπευση για ενστικτώδης, γρήγορες και υπό γωνία βολές. Η ιδανικότερη πρόταση αναβάθμισης σε όπλα με λαβή τύπου PATHOS

Meandros – Mηχανισμός Σκανδάλης τύπου Picasso (3 μοντέλα)

62,00 73,00 
Mηχανισμός τύπου Picasso για λαβές Century, Asegai & Basic με σχοινοπιάστρα απο κάτω Η τοποθέτηση του είναι αρκετά απλή που μπορεί να γίνει πολύ εύκολα από τον κάθε χρήστη μέσα σε 2 λεπτά .Εμπεριέχει το καλύτερο σύστημα λειτουργίας ανεστραμμένου μηχανισμού σκανδάλης με ωστήρια, επίσης με τακούνι για εύκολη και γρήγορη όπλιση. Καταλύει όλα τα χρηστικά και τεχνικά προβλήματα σε σχέση με τον μηχανισμό. Τοποθετείται εύκολα χωρίς μετατροπή χρησιμοποιώντας τον πύρο της λαβής στα ίδιο σημείο καθώς επίσης και την εργοστασιακή οπή για την σχοινοπιάστρα . Αυτοκεντράρει και κουμπώνει περίπου 6.5 cm πιο πίσω την βέργα σε σχέση με τον κλασικό μπροστινό μηχανισμό και μπορεί να δεχτεί βέργες με έξτρα εγκοπή. Έχει άριστη σκοπευτική εικόνα, μελέτη και σχεδίαση για ανεπηρέαστη ευαισθησία με μικρή διαδρομή, βέλτιστη γωνία κλίσης,απόστασης και περιστροφής της σκανδάλης . Όπως και με άλλους μηχανισμούς της εταιρείας , η σχοινοπιάστρα λειτουργεί με ωστήρια ανεξάρτητα από την σκανδάλη και την βέργα αποτρέποντας το φαινόμενο σκληρής σκανδάλης καθώς επίσης και την παραμόρφωση της βέργας και αλλοίωση της βολής. Σε 3 τύπους: B2,Β3,Β4 
 1. Β2 με Τακούνι Όπλισης για Λαβή Century της Picasso
 2. Β3 χωρίς Tακούνι για Λαβή Century της Picasso
 3. Β4 χωρίς Τακούνι για λαβές Asegai & Basic της Picasso .

Meandros – Mηχανισμός Σκανδάλης τύπου Rabitech

68,00 
Mηχανισμός τύπου Rabitech με σχοινοπιάστρα κάτω Η τοποθέτηση του είναι αρκετά απλή που μπορεί να γίνει πολύ εύκολα από τον κάθε χρήστη μέσα σε 2 λεπτά .Εμπεριέχει το καλύτερο σύστημα λειτουργίας ανεστραμμένου μηχανισμού σκανδάλης με ωστήρια, επίσης με τακούνι για εύκολη και γρήγορη όπλιση. Καταλύει όλα τα χρηστικά και τεχνικά προβλήματα σε σχέση με τον μηχανισμό. Τοποθετείται εύκολα χωρίς μετατροπή χρησιμοποιώντας τον πύρο της λαβής στα ίδιο σημείο καθώς επίσης και την εργοστασιακή οπή για την σχοινοπιάστρα . Αυτοκεντράρει και κουμπώνει περίπου 6.5 cm πιο πίσω την βέργα σε σχέση με τον κλασικό μπροστινό μηχανισμό και μπορεί να δεχτεί βέργες με έξτρα εγκοπή. Έχει άριστη σκοπευτική εικόνα, μελέτη και σχεδίαση για ανεπηρέαστη ευαισθησία με μικρή διαδρομή, βέλτιστη γωνία κλίσης,απόστασης και περιστροφής της σκανδάλης . Όπως και με άλλους μηχανισμούς της εταιρείας , η σχοινοπιάστρα λειτουργεί με ωστήρια ανεξάρτητα από την σκανδάλη και την βέργα αποτρέποντας το φαινόμενο σκληρής σκανδάλης καθώς επίσης και την παραμόρφωση της βέργας και αλλοίωση της βολής.

Meandros – Mηχανισμός Σκανδάλης τύπου Seac, Picasso, RobAllen

72,50 
Mηχανισμός τύπου Picasso (για λαβές Century, Asegai & Basic) Seac Sub-Rob Allen (model 1990'') με πλαϊνή σχοινοπιάστρα  Tο καλύτερο σύστημα ανεστραμμένου μηχανισμού σκανδάλης με τακούνι για εύκολη και γρήγορη όπλιση, που σχεδιάστηκε ποτέ για θερμοπλαστική λαβή τύπου SEAC, PICASSO - BASIC, CENTURY , καταλύοντας όλα τα χρηστικά και τεχνικά προβλήματα σε σχέση με τον μηχανισμό. Τοποθετείται εύκολα με ελάχιστη μετατροπή για το τακούνι όπλισης, χρησιμοποιώντας τους πύρους της λαβής στα ίδια σημεία. Αυτοκεντράρει και κουμπώνει 6.2 cm πιο πίσω την βέργα σε σχέση με τον κλασικό μπροστινό μηχανισμό και μπορεί να δεχτεί βέργες με έξτρα εγκοπή, προσδίδοντας έτσι το μέγιστο σε μήκος όπλισης. Έχει άριστη σκοπευτική εικόνα, μελέτη και σχεδίαση για ανεπηρέαστη ευαισθησία με μικρή διαδρομή, βέλτιστη γωνία κλίσης και περιστροφής της σκανδάλης , αντοχή και χρήση σε μεγάλα φόρτια. Όπως και με άλλους μηχανισμούς της εταιρείας , η σχοινοπιάστρα λειτουργεί με ωστήρια ανεξάρτητα από την σκανδάλη και την βέργα αποτρέποντας το φαινόμενο σκληρής σκανδάλης καθώς επίσης και την παραμόρφωση της βέργας και αλλοίωση της βολής. Tο καινοτόμο και πρωτοποριακό σύστημα λειτουργίας του μηχανισμού με ωστήρια προστατεύεται ευρεσυτεχνικά. Περιλαμβάνεται σχοινοπιάστρα με άξονα καθώς και μεταλλική φόρμα για την ακριβή και εύκολη διαμόρφωση της σχισμής για την σχοινοπιάστρα. Η ιδανικότερη πρόταση αναβάθμισης σε όπλα με τύπου( SEAC, ROB ALLEN 1990) , PICASSO - BASIC, CENTURY, ASEGAI λαβή.

Meandros – Mηχανισμός Σκανδάλης τύπου Sporasub

68,00 72,50 
Mηχανισμός τύπου Sporasub σε 2 τύπους:
 1. Με σχοινοπιάστρα κάτω για όπλα Viper
 2. Με πλαϊνή Σχοινοπιάστρα για όπλα SK40
Η τοποθέτηση του είναι αρκετά απλή που μπορεί να γίνει πολύ εύκολα από τον κάθε χρήστη μέσα σε 2 λεπτά .Εμπεριέχει το καλύτερο σύστημα λειτουργίας ανεστραμμένου μηχανισμού σκανδάλης με ωστήρια, επίσης με τακούνι για εύκολη και γρήγορη όπλιση. Καταλύει όλα τα χρηστικά και τεχνικά προβλήματα σε σχέση με τον μηχανισμό. Τοποθετείται εύκολα χωρίς μετατροπή χρησιμοποιώντας τον πύρο της λαβής στα ίδιο σημείο καθώς επίσης και την εργοστασιακή οπή για την σχοινοπιάστρα . Αυτοκεντράρει και κουμπώνει περίπου 6.5 cm πιο πίσω την βέργα σε σχέση με τον κλασικό μπροστινό μηχανισμό και μπορεί να δεχτεί βέργες με έξτρα εγκοπή. Έχει άριστη σκοπευτική εικόνα, μελέτη και σχεδίαση για ανεπηρέαστη ευαισθησία με μικρή διαδρομή, βέλτιστη γωνία κλίσης,απόστασης και περιστροφής της σκανδάλης . Όπως και με άλλους μηχανισμούς της εταιρείας , η σχοινοπιάστρα λειτουργεί με ωστήρια ανεξάρτητα από την σκανδάλη και την βέργα αποτρέποντας το φαινόμενο σκληρής σκανδάλης καθώς επίσης και την παραμόρφωση της βέργας και αλλοίωση της βολής.

Meandros – Ανάποδος μηχανισμός τύπου Demka

0,00 75,60 
Ο μηχανισμός NITRO – DL αποτελεί την ιδανικότερη  πρόταση  αναβάθμισης σε όπλα  με    θερμοπλαστική λαβή τύπου  DEMKA καταλύοντας όλα τα χρηστικά, λειτουργικά  και  τεχνικά  προβλήματα  σε  σχέση  με  τον  μηχανισμό. Τοποθετείται εύκολα με ελάχιστη επέμβαση   που απαιτείται για  το  τακούνι όπλισης,   χρησιμοποιώντας την εργοστασιακή  σχοινοποιάστρα και τους πείρους της  λαβής στα ίδια σημεία. Επίσης ο μηχανισμός  για την ασφαλή, απροβλημάτιστη κίνηση  της σχοινοπιάστρας, εμπεριέχει   ένα ανώτερο λειτουργικά και κατασκευαστικά  σύστημα ανεστραμμένου  μηχανισμού σκανδάλης που λειτουργεί  με ωστήρια, ανεξάρτητα από την σκανδάλη και την βέργα   αποτρέποντας το φαινόμενο σκληρής σκανδάλης, παραμόρφωση της βέργας, αλλοίωση της βολής. Tο καινοτόμο και πρωτοποριακό σύστημα λειτουργίας του μηχανισμού με ωστήρια προστατεύεται ευρεσιτεχνικά. Η οδόντωση στο πίσω μέρος  της  σκανδάλης προσδίδει απαράμιλλή καλαισθησία με ελάχιστο βάρος, είναι κατοχυρωμένο οπτικό γνώρισμα & χαρακτηριστικό σημείο των μηχανισμών μας. Οποιαδήποτε αλλαγή ή τροποποίηση  αναφορικά   με το σχήμα , μέγεθος, διαστάσεις, υλικά κατασκευής και συναρμογής ,ποικιλία πεδίων εφαρμογής , εφόσον δεν αποτελεί νέο εφευρετικό βήμα και δεν συντελεί στην τεχνική του ήδη γνωστού ,θεωρούνται  εμπεριεχόμενα στους σκοπούς και τις βλέψεις της παρούσης   επινόησης. Ο μηχανισμός  σχεδιάστηκε  και  μελετήθηκε να λειτουργεί ανθεκτικά, απροβλημάτιστα σε μεγάλα φόρτια από βαριά σεταρίσματα  όπου η  σκανδάλη  παραμένει  ευαίσθητη  με μικρή  διαδρομή, κατάλληλη γωνία  κλίσης και περιστροφής. Ακόμα αυτοκεντράρει  και κουμπώνει την  βέργα  9.5 cm πιο πίσω  σε  σχέση  με  τον  κλασικό  μπροστινό  μηχανισμό και μπορεί  να  δεχτεί  βέργες  με  έξτρα fin / εγκοπή, προσδίδοντας  έτσι  το  μέγιστο   σε μήκος  όπλισης. Φέρει  διακριτικό και  ανθεκτικό  τακούνι για άνετη, γρήγορη όπλιση με άριστη  σκοπευτική  εικόνα.
 

Meandros – Ανοιχτή Κεφαλή Β28

28,00 
Νέα ανοιχτή κεφαλή B32 για σωλήνες εσωτερικής διαμέτρου 26χιλιοστών. Αποτέλεσμα μακρόχρονης έρευνας , μελέτης και εξαντλητικών δοκιμών.