Προβολή όλων των 3 αποτελεσμάτων

Techmonfil – Πετονιές Naytilon 1000mt

17,00 
Η χρήση προηγμένων copolymers σε συνδυασμό με την εξελιγμένη τεχνολογία που έχει αναπτύξει η Techmonfil, ειδικά για την παραγωγή μιας μισινέζας υψηλής αντοχής, καθρεφτίζονται στο όνομα Nautilon. Ιδιαίτερα οι αντοχές στον κόμπο φτάνουν σε σύγκριση με τις συμβατικές μισινέζες ακόμη και στο διπλάσιο. Η εξαιρετική της αντοχή σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της όπως η ευκαμψία, η ισορροπημένη ελαστικότητά της και η αυξημένη αντίστασή της έναντι του «βυρινιάσματος»(στρίψιμο της πετονιάς προς σχηματισμό ελατηρίου), την καθιστούν ασυναγώνιστη για την δημιουργία ανθεκτικών και δυνατών παράμαλλων. Οι νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της Techmonfil και τα υψηλά standard παραγωγικότητας που θέτουν, κατατάσσουν την Nautilon στην πρώτη θέση από την άποψη ποιότητας-τιμής.
Διατίθεται σε πλεξάνες των 1000 μέτρων
Και σε διαμέτρους: 0,40 - 1,40mm.
Χρώματα: Στάνταρ διαθέτουμε σε Γκρί & Λευκό
Τιμή ανά Kg

Techmonfil – Πετονιές Naytilon Πολύχρωμη 1000mt

20,00 
Η Techmonfil, η ελληνική εταιρεία παραγωγής μισινέζας με πιστοποιημένη ποιότητα αντίστοιχη των υψηλότερων διεθνών standards, παρουσίασε μια «παραλλαγή» της ήδη επιτυχημένης Nautilon. Ένας ειδικός τρόπος παραγωγής και χρωματικής επεξεργασίας, στις νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της είναι ικανά εφόδια για να δώσουν στην μισινέζα αυτή μοναδική συμπεριφορά στη χρήση της και τις μεγαλύτερες δυνατές τιμές αντοχής θραύσης σε εφελκυσμό τόσο με κόμπο όσο και χωρίς. Στις ιδιότητές της συγκαταλέγονται ακόμα η απουσία μνήμης και η ισορροπημένη ελαστικότητά της. Ασυναγώνιστη για ανθεκτικά και δυνατά παράμαλλα δίνει την δυνατότητα να δοκιμάσετε τους διαφορετικούς εναλασσόμενους χρωματισμούς στο δέσιμο του αγκιστριού και να βρείτε τον πιο επιτυχημένο για το συγκεκριμένο ψάρεμα και τις ιδιαιτερότητες του ψαρότοπου. Η «πολύχρωμη» ενασχόλησή σας με το ψάρεμα μπορεί να είναι και πολύ επιτυχημένη.
Διατίθεται σε πλεξάνες των 1000 μέτρων
Και σε διαμέτρους: 0,40 - 1,40mm.
Τιμή ανά Kg

Techmonfil – Πετονιές Trinylon 1000mt

12,70 
H Trinylon αποτελεί την κλασσική ποιότητα της Techmonfil.
Η υψηλή της διαφάνεια, η ευκαμψία και η ικανοποιητική της αντοχή πλαισιώνονται από μία αρκετά συμφέρουσα σχέση τιμής-ποιότητας. Αυτά τα χαρακτηριστικά την έχουν εδραιώσει εδώ και πολλά χρόνια ως την κορυφαία επιλογή ανάμεσα στις επώνυμες μισινέζες στην Ελλάδα.
Διατίθεται σε πλεξάνες των 1000 μέτρων
Και σε διαμέτρους: 0,40 - 1,40mm.
Χρώματα: Στάνταρ διαθέτουμε σε Λευκό (κατόπιν παραγγελίας σε Πράσινο , Θαλασσί και Κίτρινο)
Τιμή ανα Kg